Godina nr. 1

Kompleksi Xhura është vendi ideal për të hapur biznesin tuaj fason.

Godina nr. 1 kater kateshe, ku  kati i dyte, i trete, i katert,  secili me siperfaqe prej 1200 m2, jane te pajisura me ashensor per njerez dhe mallra me peshe deri ne 1800 kg, zyra te vecanta per administraten, nyje higjeno sanitare moderne per burra dhe gra,  dhoma zhveshje per punetoret, shkalle kryesore dhe shkalle (emergjence). Kati i pare ka siperfaqe te ndryshme nga 100 deri ne 1200 m2, te cilat perdoren per magazinime mallrash te ndryshem, me lartesi 4.30 m deri ne 4.70 m. Ne katin e pare ka ambjente ku mund te perdoren makineri dhe pajisje te peshave te renda per nevoja prodhimi te ndryshme.Kjo godine mund te perdoret bashke me pjese te tjera qe jane ngjitur me te si nje qender e madhe tregetare, pothuajse ne qender te Tiranes. Aktualisht dy kate jane dhene me qera per prodhim konfeksionesh kurse nje kat i sapo rikonstruktuar eshte bosh, i cili mund te perdoret per reparte prodhimi, call center ose sipas nevojave te klientit qiramarres.