Apartamente ne shitje

Veç Kompleksit Xhura, z. Ismail Xhura disponon edhe prona te tjera te cilat jane dhene per ndertim, dhe si rezultat ofron edhe apartamente ne shitje.

Me nje pozicion shume te mire, afer kompleksit Xhura, me orientime lindje – jug – perendim, apartamentet jane shume te kendshme per te banuar.